Slaapcoaching volwassenen

coach en trainer bij slaapproblemen

Slaap je slecht?

Lukt het je niet om goed te slapen? Word je eigenlijk nooit lekker uitgerust wakker? Lig je in plaats van heerlijk weg te doezelen juist uren malend en piekerend wakker? Zie je ’s nachts soms elk uur wegtikken?

Help, niks werkt!

Waarschijnlijk heb je al diverse tips en adviezen uitgeprobeerd, want je hebt natuurlijk alles  over voor een verkwikkende nachtrust. Vaak is het lastig om uit al die honderden tips degenen eruit te pikken die voor jou zouden kunnen werken. Of je ontzegt jezelf allerlei dingen om maar beter te kunnen slapen, waardoor de frustratie alleen maar toeneemt als het dan niet werkt. Als je al een tijd niet goed meer kunt slapen, dan zie je gewoon door de bomen het bos niet meer.

Slaapplan en slaapcoaching

Reset slaapcoaching kan je helpen. Ik kijk als gecertificeerd slaapcoach met je mee zodat duidelijk wordt wat je kunt verbeteren aan je slaappatroon om beter aan te sluiten bij je eigen persoonlijke ritme. Je krijgt inzicht in hoe slapen werkt, waardoor je je minder zorgen maakt en beter weet welke stappen je kunt zetten om jouw slaap te resetten. Daarnaast kijken we wat je op het vlak van leefstijl kunt doen en laten om de slaap gemakkelijker te laten komen. Maar wel op een realistische manier die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Je blijft vooral de dingen doen die je graag doet (of deed) en die je energie geven. En natuurlijk gaan we aan de slag met je piekergedachten of stressvolle dagen, zodat er meer balans en rust is overdag en wanneer je naar bed gaat. We maken een persoonlijk slaapplan, precies passend bij jouw situatie. Je kunt er direct mee aan de slag en je kunt zelf kiezen voor welke vorm van begeleiding je gaat.

Waarom kiezen voor Reset slaapcoaching?

De slaapcoaching is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen werkzame behandeltechnieken. Zoals cognitieve gedragstherapie, waardoor je leert je gedachten of overtuigingen die je belemmeren om goed  te kunnen slapen onder de loep te nemen en om te buigen naar meer positieve gedachten (positieve psychologie). Daarnaast werk ik met ACT, Acceptance and Commitment Therapy. Hiermee leer je hoe het gevecht aangaan met je slapeloosheid het probleem alleen maar versterkt, terwijl een houding van acceptatie je veel meer rust en dus energie gaat brengen. Ik gebruik krachtige mindfulness en meditatie oefeningen die je hierbij gaan helpen. Natuurlijk werken we ook aan ontspanning zodat je beter om leert gaan met stress door ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen. Tot slot krijg je speciaal voor jouw situatie toepasbare adviezen en hulp bij het aanleren van sterke en slaapverwekkende routines in je dagritme, zodat je ze zonder moeite in je leven kunt toepassen.

Iedereen is anders en ook elk slaapprobleem is anders. Dat vraagt dus om een persoonlijke en flexibele benadering. Reset slaapcoaching denkt daarin graag met je mee. Zo kun je altijd switchen van type training en tijdens je proces kiezen voor meer of minder begeleiding. Daarnaast is het belangrijk dat je gemotiveerd bent om stappen te zetten richting een beter slaappatroon. Dat bereik je door zelf mee te denken welke aangereikte technieken en oefeningen het beste bij jou en bij je situatie passen.  Tot slot: je kunt snel bij me terecht en je hebt geen verwijzing nodig van je (huis)arts. Zo kun je snel en zonder wachtlijst aan de slag!

Reset slaapcoach pakketten

Compact coachpakket (meest gekozen)

Je gaat onder begeleiding in 2-4 weken met je plan aan de slag. Tijdens een coachgesprek bespreken we de slaapadviezen uit je slaapplan waarna we in het follow-up gesprek bekijken wat goed gaat en waar nog aan gewerkt kan worden. Je gaat snel beter slapen!

  • Intake gesprek (telefonisch, 15 minuten)
  • Slaapanalyse en persoonlijk slaapplan
  • Coachgesprek (online of wandel coaching te Utrecht, 60 minuten)
  • Follow-up gesprek (online of telefonisch, 30 minuten)

195 euro (eventueel in 2 termijnen)

95 euro speciale prijs voor studenten

beter slapen slaapcoach gesprek online

Compleet coachpakket

Bij dit complete slaappakket ga je onder begeleiding 8 weken lang intensief met je plan aan de slag. Tijdens 4 (wandel) coachgesprekken bespreken we wat goed gaat en waar nog aan gewerkt kan worden. Je krijgt veel tools aangereikt waar je je slaapproblemen mee aan kunt pakken en tips en technieken om deze in de toekomst te voorkomen. Kies je voor wandelcoaching, dan sla je meteen twee vliegen in één klap. We gaan wandelen én tegelijkertijd je complete slaapplan doorlopen. Wandelen helpt je om meer oplossingsgericht te kunnen denken, bewegen en buiten zijn helpt je om beter te slapen.

  • Intakegesprek (telefonisch, 15 minuten)
  • Slaapanalyse en persoonlijk slaapplan
  • 4 coachgesprekken (online of wandel coaching te Utrecht, 60 minuten)
  • Onbeperkte mogelijkheid tot stellen van vragen of overleg (e-mail of WhatsApp)

350 euro (eventueel in 4 termijnen)

Wandel je mee?

Losse coach gesprekken

Heb je een specifieke vraag over je slaap of wil je ergens over overleggen zonder de slaapanalyse en het slaapplan, dan kun je kiezen voor een los coach gesprek. Dat kan zowel telefonisch of als slaapwandel gesprek. Geef bij het maken van de afspraak alvast zo goed mogelijk over welke slaapvraag of -probleem je slaapadvies wilt ontvangen. Dan kan ik je het beste helpen. Losse coachgesprekken kun je ook in combinatie met een pakket inzetten.

Losse (wandel) coach gesprekken: 95 euro per uur

Losse telefonische coachgesprekken: 50 euro per half uur

Coachvragen per email: 15 euro

Laten we samen je slaap resetten