Kinderslaapcoach voor slaapkoppies

coach en trainer bij slaapproblemen

Slaapcoaching voor kinderen van 0-12 jaar

Bijna ieder kind heeft wel eens een fase waarin het slapen niet zo goed lukt. Je kind krijgt maar geen ritme in zijn slaapjes, slaapt maar niet door, wordt te vroeg wakker, komt keer op keer zijn bed uit of heeft last van enge dromen. Als ouder raak je oververmoeid door het dag en nacht in slaap proberen te krijgen en te houden van je kind. Als zo’n fase langer duurt en je komt er zelf niet goed uit schakel dan slaapcoaching in. Je wordt geholpen door een gecertificeerd slaapcoach met veel ervaring. Een frisse blik van buitenaf helpt. Samen maken we een slaapplan om je kind stap voor stap beter te laten slapen. Een plan dat volledig is afgestemd op jouw kind en gezinssituatie. Dat doen we op een ontspannen, positieve en sensitieve manier. Zodat je kind zich veilig voelt en jij het vol kunt houden.

Hoe werkt het?

Na een gratis en vrijblijvend intakegesprek ontvang je een slaapdagboek en een vragenlijst. Deze vul je in en na ongeveer een week plannen we een advies/coachgesprek in. We bespreken we de te nemen stappen. Vaak zijn er meerdere opties mogelijk en samen kiezen we de beste aanpak voor jouw kind. Zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt. Alle slaapadviezen ontvang je vervolgens per mail.  Tijdens het volgen van de stappen ontstaan soms vragen of wil je even overleggen. Dat kan natuurlijk. Ik probeer ze zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je het plan (eventueel in aangepaste vorm) snel weer verder op kunt pakken. Daarna volgen desgewenst één of 3 follow-up coach gesprekken. We bespreken welke verbeteringen er al zijn en waar je nog aan kunt sleutelen.

Compact coachpakket voor slaapkoppies (traject 2-3 weken)

Intakegesprek (telefonisch, 15 minuten)

Slaapanalyse en slaapplan

Adviesgesprek (online of telefonisch, 1 uur)

Follow-up gesprek (online of telefonisch, 30 minuten)

Tijdens het traject onbeperkte mogelijkheid tot stellen van vragen/overleg (e-mail of what’s app)

€195,-

Compleet coachpakket voor slaapkoppies (traject tot 6 weken)

Intakegesprek (telefonisch)

Slaapanalyse en slaapplan

Coachgesprek (online of telefonisch, 1 uur)

2 Follow-up gesprekken (online of telefonisch, 30 minuten)

Tijdens het traject onbeperkte mogelijkheid tot stellen van vragen/overleg (e-mail of what’s app)

€295,-

Wil je snel geholpen worden?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek en we plannen snel een kort of lang telefonisch coachgesprek (30 of 60 minuten) in. Zo kun je direct aan de slag met de tips en adviezen (die je na het gesprek per mail krijg toegestuurd).

kort €50,-

lang €95,-

Verwacht je een kindje? Bereid je goed voor en neem deel aan de workshop Slaap en baby’s

Beter voorkomen dan genezen: dat geldt zeker ook voor slaapproblemen! Zorg er daarom voor dat je al voordat je baby geboren wordt meer kennis en inzicht in baby’s en slapen krijgt. Zo weet je precies wat je zelf kunt doen om je baby en jezelf zoveel mogelijk rust te geven en je volop van elkaar kunt genieten.

Wat andere ouders zeggen

“We hebben een zeer prettig traject gehad met Hetty voor wat betreft het doorslapen van ons jongste zoontje van 13 maanden. Hetty heeft veel ervaring, kennis en tips en is een heel fijn mens! Ze luistert goed, en heeft samen met ons een werkbaar plan ontwikkeld wat helemaal aansloot en goed voelde. Na een paar dagen was er al resultaat te zien.”

“Na ruim twee jaar bij mijn zoontjes bed te hebben gezeten totdat hij in slaap gevallen was slaapt hij nu al ruim een week zelf in. Dat hebben we in een aantal stappen bereikt in 3 weken. Hetty neemt de tijd voor een gesprek. Legt haar plan uit en stuurt dat ook nog per mail naar je toe. Tussendoor zijn er nog wat contactmomenten geweest om te overleggen.”

“Mijn zoontje slaapt eindelijk door tot 7:00! Ik ben je zo dankbaar! Ik had de coaching echt even nodig om de helicopterview terug te kunnen krijgen. Soms zit je zo diep in je eigen situatie en zie je de oplossing zelf niet meer.”

Super bedankt voor je handvatten en het gevoel dat er licht was aan het eind van de tunnel.”

je slaapkoppie snel weer aan het slapen met Reset slaapcoaching