voor bedrijven

coach en trainer bij slaapproblemen

Reset voor bedrijven

Merk je dat je medewerkers klagen over vermoeidheid, een hoge werkdruk ervaren of zich vaker ziek melden? Of houden de kinderen hen regelmatig uit de slaap? Wist je dat te weinig nachtrust ervoor zorgt dat je minder onthoudt, minder productief bent en meer moeite hebt om een juiste beslissing te nemen? Slechte slapers hebben ook een verminderde weerstand en dat maakt hen vatbaarder voor ziekte.

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 63% van de mensen ontevreden zijn over hun slaap. Dat is niet zo gek, want maar liefst 30% van de mensen slaapt 6 uur of minder per etmaal. Niet alleen de duur van slaap is belangrijk, de kwaliteit ervan is ook essentieel. Stress en drukte zorgt voor een verhoogd spanningsniveau in lichaam en hoofd waardoor er onvoldoende herstel tijdens de nacht plaats vindt. Je staat moe weer naast je bed.

Om de energie en productiviteit van je medewerkers een boost te geven kun je Reset slaapcoaching inzetten. Met meer inzicht in slaap, het belang van een goede nachtrust en gemakkelijk op te volgen adviezen ter verbetering van slaap weten mensen beter weten welke stappen ze zelf kunnen zetten om hun slaap en daarmee hun energie te resetten. Natuurlijk doe ik dit op een positieve en interactieve manier en met een dosis humor. Reset slaapcoaching kan voor individuele medewerkers of in teamverband ingezet worden. Boek bijvoorbeeld een lekker actieve wandelworkshop en ontrafel alle geheimen voor een goede nachtrust. Of biedt een vermoeide medewerker een slaap coachtraject aan. Ik kan inspelen op waar de behoefte binnen jouw bedrijf ligt. Neem gerust contact op als je hier meer over wil weten, ik vertel je graag alle mogelijkheden!